NeoSEM, 1 jaar later..

en nog vele mooie jaren te gaan!

NeoSEM

Jason Wu

8 februari 2017

Hoe het allemaal begon

Het lijkt als de dag van gister toen Andy, Chris en ik begonnen met NeoSEM. In werkelijkheid is het dan ook maar een klein jaartje geleden toen wij nog aan het werk waren in de kleinste ruimte van het kantoorpand aan de Marconistraat.

roy ishak pizza

Geloof mij als ik zeg dat er in één jaar tijd veel is gebeurd. Zo gingen we van de kleinste kantoorruimte naar een iets groter kantoor. Inmiddels werken we in één van de grootste ruimtes van het gebouw. Die verhuizing was niet zonder reden: het afgelopen jaar zijn er veel nieuwe klanten bijgekomen waardoor ons team ook flink is uitgebreid. En daar ben ik enorm trots op!

De toppers van NeoSEM

Inmiddels werken we met 10 man (eigenlijk 8 mannen en 2 vrouwen) aan het online succes van ruim 50 toffe opdrachtgevers. De groei in collega’s resulteerde in uitbreiding van ons dienstenaanbod. Zo bieden wij nu ook zoekmachine optimalisatie en Social Advertising aan. Want wij houden van Facebook & Instagram. En dat zie je terug in onze foto’s en updates. Je gaat ons wel even volgen he?

Iedereen in ons team is uniek en dat merk je in alles. Maar wist je dat wij gezamenlijk 11 talen spreken? Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Papiamento, Portugees, Mandarijns, Kantonees én Servisch! Wie weet werken we volgend jaar wel in één van deze landen 😉

Wat we de komende jaren willen bereiken

De komende jaren willen wij natuurlijk nog verder doorgroeien, maar niet alleen in het aantal specialisten. Ook op kennisgebied valt er altijd nog wel wat te leren. Interessante kennissessies met lekker eten, daar staan wij altijd voor open!

kennissessie

Kortom: ik ben trots op wat we het afgelopen jaar hebben bereikt en ik ben blij met het vertrouwen van onze klanten en het team. Ik wil mijn collega’s hartelijk bedanken: de jongens en meisjes van NeoSEM en onze stoere boys Arvin, Luuk en Rens van Suite Seven voor het realiseren van de nieuwe website. Stay tuned, want wij hebben nog veel meer in petto! Op nog vele mooie jaren! Proost!

Jason en Amira

Hartelijke groet,
Jason