Hoi! Mijn naam is Kristan en ik help bedrijven om online meer succes te boeken.

Als online marketeer ben ik namelijk via verschillende kanalen bezig om bedrijven online beter zichtbaar te maken en zo de omzet te vergroten. Onze meerwaarde als marketingbureau zit hem in het feit dat er vanuit een strategische visie gekeken wordt naar de langere termijn. Waar staan we nu en waar willen we over een halfjaar zijn?

Ik houd wel van een uitdaging en wil  graag de beste zijn. Dat is echt topsportmentaliteit. Ook in mijn werk als Personal Trainer bij OPUS Personal Training kijk ik samen met een sporter waar hij/zij staat en voor wil gaan. Zowel in marketing als op sportief gebied is het belangrijk dat er een plan op maat gemaakt wordt. En dat plan vervolgens uitvoeren mag best een beetje tijd en energie kosten. Het resultaat is het vaak hartstikke waard!

Wat je waarschijnlijk niet van Kristan van Hierden weet

Is ookEuropees- én Wereldkampioen Taekwon-Do
Favoriete cheatmealBen en Jerry's Chocolate Fudge Brownie-ijs in combinatie met een bosbessen muffin
Zou graagFigurant zijn geweest in de Lord of the Rings-trilogie
Kan nietStilzitten voor langer dan een half uur
Emoticonemoticon

Leer ook mijn collega’s kennen

De nieuwste blogs