Nǐ hǎo, leuk dat je er bent! Ik ben Jason Wu, oprichter en directeur van NeoSEM. Als echt mensenmens vind ik het leuk om relaties op te bouwen met zowel onze klanten als mijn team. Het succes van NeoSEM zijn stuk voor stuk de specialisten die het maximale uit zichzelf halen om de klant beter te maken. Ik ben trots op mijn team en onze klanten!

Zoals je kunt zien liggen mijn roots niet in Nederland, maar in Hongkong, de metropool van Azië. Net als bijna elk ander Chinees gezin, hadden mijn ouders een eigen restaurant. Net als toen, is het nu nog steeds geen straf om elke dag een bord Chinees eten op schoot te krijgen waarbij je je vingers kunt aflikken. En zo is mijn voorliefde voor eten en dagelijks lunchen bij mijn ouders dan ook goed te verklaren.

Naast mijn voorliefde voor eten, hou ik ervan om nieuwe dingen te proberen. Dit zie je ook terug in al mijn hobby’s. Als ik iets doe, ga ik er voor de volle 100% tegenaan. Of dit nou het behalen van een personal trainer diploma, tafeltennissen, het sparen van comics of magic cards, fitness of dieren kweken is, ik wil overal de beste in zijn of worden. En wie kan nou zeggen dat ie wereldkampioen discus vissen is geweest?

Gadgets vind ik geweldig en ik ben dan ook regelmatig op zoek naar een nieuw speeltje. Ik lees graag blogs over alle facetten van online marketing om mijzelf en mijn team up-to-date te houden. En in mijn vrije tijd sla ik mijn vrienden graag van de squashbaan om vervolgens een bezwete selfie te maken en te posten op Instagram. Een foto zegt meer dan 1.000 woorden, toch?

Wat je waarschijnlijk niet van Jason Wu weet

Vader vanNova, Nev (#TeamJimmy) en Jin
Spreekt ookKantonees
Eet het liefstSushi
Instagram@jasonsuiteseven
Emoticonemoticon

Leer ook mijn collega’s kennen

Jason's laatste berichten