Bedankt voor een onvergetelijk 2018!

Op naar een nóg mooier 2019

NeoSEM

Jason Wu

21 december 2018

Vanavond sluiten wij het jaar 2018 af met ons traditionele Kerstdiner. 2018 was een onvergetelijk jaar met geweldige tripjes naar Amerika, Londen en Texel, maar bovenal de overwinning bij de Dutch Search Awards. Een terugblik:

Januari:

Afgelopen jaar stond NeoSEM voor het eerst op de Webwinkel Vakdagen. Twee dagen lang mochten we bestaande en nieuwe relaties verwelkomen op onze stand in de Jaarbeurs.

Ook vond voor de tweede keer ons eigen event plaats. In BLUS hielden wij het NeoSEM Content Event. Check onze aftermovie:

Of de foto’s op Facebook:

Februari:

In februari staat ons jaarlijkse uitje naar Friends of Search op het programma. Ook dit jaar waren we aanwezig, lees onze recap.

Maart:

Maart stond bij Google in het teken van Triple A: Automation, Attribution en Audiences. Na 3 advanced trainingen zijn onze SEA-specialisten weer volledig up-to-date.

April:
Versterking voor het SEA-team. Wesley is in april gestart bij NeoSEM, welkom vriend!

Hij mocht meteen aan de bak met een toffe Google-training over ‘the full value of display‘.

Mei:

Heel de (online marketing) wereld is in rep en roer: die ‘lastige’ AVG-/GDPR-wetgeving gaat van kracht. Gelukkig brengt Kristan verlichting!

Juni:

(Gezonde) Traktaties op kantoor! Onze krijger Kristan pakt op het WK in Glasgow de gouden medailles voor taekwondo én kickboxen. Lekker gewerkt Kristan!

Ondertussen zijn we Channable-partner geworden en uitgenodigd op hun jaarlijkse event. Mike en Wesley wonen de sessies bij en genieten van een heerlijke barbecue op het kantoor in Utrecht.

Juli:

Juli stond voor Jason, Sven en Andy in het teken van de trip naar Google Marketing Live in Amerika. Lees onze #NeoSEMinAmerika-samenvatting of kijk alle vlogs terug op YouTube:

Bij terugkomst was het extra feest. Onze topper Jet is geslaagd voor haar afstuderen met een 8,1!

Augustus:

Nog meer geslaagden! In augustus rondt ook Nick zijn afstudeerperiode met succes af. Gefeliciteerd Nick!

September:

Het houdt niet op; de taart is niet aan te slepen. In september viert Lisa drie keer feest. Onze HR-manager is jarig, krijgt haar HBO-diploma uitgereikt én treedt officieel bij ons in dienst. Gefeliciteerd!

Jason, Sven en Andy worden twee dagen lang getraind door Google met advanced Shopping-sessies.

Oktober:

Captain Jason dompelt zich onder in Google-merchandise. En niet zonder reden… We zijn genomineerd voor het exclusieve Google Elevator-programma in London! Drie maanden training op hoog niveau, gericht op het laten groeien van ons agency.

November:

Champagne, taart & bloemen. Alles wordt uit de kast getrokken op kantoor, want NeoSEM is winnaar van de Dutch Search Awards 2018! Onze MijnGarage-case komt als beste uit de bus bij de categorie ‘Beste gebruik van Search in Automotive’. Een geweldige bekroning voor keihard werken met z’n allen!

Ook trekken Jason, Tim, Sven en Andy weer naar Texel voor hét online marketing event van het jaar: Conversion Hotel.

Verder geeft Jason een workshop bij de JOS Barneveld en volgen Sven en Wesley de Google-training ‘YouTube for action‘.

December:

Geweldig transfernieuws aan het einde van het jaar. Tamara komt het NeoSEM-team versterken!

Tamara, we zijn onwijs blij met jouw komst en ervaring. Heel veel succes en plezier bij NeoSEM!

En nu?

Tijd voor het Kerstdiner! Daarna sluiten we voor twee weken het kantoor. Om de batterij op te laden, om te genieten van minivakanties, Kerstdagen, Oud & Nieuw én om te genieten van gezinsuitbreidingen.

Nogmaals bedankt voor 2018, een geweldig jaar. En tot volgend jaar! Wij hebben nu al zin om te gaan knallen voor jou!