Ik ben Elise, leergierig, sportief, student, gek op muziek en CRO-specialist bij NeoSEM. Om mezelf voor te stellen nemen ik jullie mee terug in de tijd. Voor mijn afstudeerstage aan het HBO ging ik op zoek naar een bedrijf waar ik meer kon gaan leren over online marketing. Voordat ik het wist had ik een gesprek en niet veel later begon mijn afstudeerstage bij NeoSEM. In een team met vijf mannen was het vooral veel mannenpraat. Dit was wel even wennen, maar ik sta mijn mannetje wel!

Na een leuke afstudeerperiode ben ik nu bij NeoSEM werkzaam als conversieoptimalisatiespecialist en houd ik me bezig met het optimaliseren van webshops, met als doel het vergroten van het online succes van onze klanten. Ik vind het super leuk om op zoek te gaan naar nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing en communicatie én ik ben gek op het analyseren van data. Nu hoor ik je denken…. Data? Wat ik interessant vind is om te zien hoe mensen gebruik maken van een website of webshop, waarom ze bepaalde keuzes maken en of de bezoekers van de webshops te beïnvloeden zijn. Om hier nog meer over te weten te komen volg ik de masterspecialisatie ‘Communicatie en beïnvloeding’ op de Radboud Universiteit in Nijmegen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om bezig te zijn met muziek en sport. Zo ben ik lid bij Schaatsvereniging Woudenberg, rijd ik als de tijd het toelaat een rondje om mijn racefiets en wat niet iedereen weet is dat ik de bruine band judo op zak heb.

En ik wil graag afsluiten met een quote, omdat de mannen bij NeoSEM dat echt een vrouwending vinden… “The only way to do great work is to love what you do” – Steve Jobs

Wat je waarschijnlijk niet van Elise van Asselt weet

Komt uitRenswoude
LievelingsetenSpaghetti
MasterCommunicatie en beïnvloeding
SportSchaatsen
Emoticonemoticon

Leer ook mijn collega’s kennen

Lees de laatste blogs van Elise