Hoi! Ik ben Dieter van Giesbergen. Ik studeer Communicatie & Multimedia Design aan de HAN en daarnaast ben ik werkzaam bij NeoSEM. Al sinds de middelbare school heb ik veel interesse voor online marketing. Ik vind het gaaf om bedrijven winstgevender te maken door middel van online advertenties. Bij NeoSEM ben ik vooral druk met SEA, maar ik draag eigenlijk op alle gebieden mijn steentje bij.

Naast online marketing heb ik een passie voor auto detailing. Of in gewoon Nederlands: ik breng auto’s weer in showroomstaat. En vaak zelfs nóg beter!

Wanneer ik niet aan het werk ben speel ik graag een potje FIFA op de PlayStation. Daarnaast ben ik elke woensdagavond in het zwembad te vinden, hier houd ik mijn conditie op peil 🙂

Wat je waarschijnlijk niet van Dieter van Giesbergen weet

Woont inDe stad met de gelukkigste inwoners van Nederland: Ede
Gaat elke zomer op vakantie naarDuitsland
Eerste bijbaantjeAuto’s wassen bij Garage Evers
Favoriete serieCobra 11
Houdt vanBBQ’en met vrienden en familie
Emoticonemoticon

Leer ook mijn collega’s kennen

Dieters laatste berichten