Hoi! Ik ben Dieter van Giesbergen. Ik studeer Communicatie & Multimedia Design aan de HAN en daarnaast ben ik werkzaam bij NeoSEM. Al sinds de middelbare school heb ik veel interesse voor Online Marketing. Ik vind het gaaf om bedrijven winstgevender te maken door middel van online advertenties. Bij NeoSEM ga ik vooral met SEA aan de slag, maar ik zal zeker ook op andere gebieden een steentje bijdragen.

Naast Online Marketing heb ik een passie voor auto detailing. In gewoon Nederlands: ik breng auto’s weer in showroomstaat (of beter)!

Wanneer ik niet aan het werk ben speel ik graag een potje Fifa op de PlayStation. Daarnaast ben ik elke woensdagavond in het zwembad te vinden, hier houd ik mijn conditie op peil 🙂

Wat je waarschijnlijk niet van Dieter van Giesbergen weet

Woont inDe stad met de gelukkigste inwoners van Nederland: Ede
Gaat elke zomer op vakantie naarDuitsland
Eerste bijbaantjeAuto’s wassen bij Garage Evers
Favoriete serieCobra 11
Houdt vanBBQ’en met vrienden en familie
Emoticonemoticon

Leer ook mijn collega’s kennen

Dieters laatste berichten