fbpx

SEO training

Volg onze training voor meer bezoekers op je webshop!

Ben jij marketingmanager en wil je meer weten over SEO? Of ben jij onderdeel van een marketingteam en de aangewezen persoon om de vindbaarheid van jullie webshop te verbeteren, maar heb je hier niet voldoende kennis over? Volg onze SEO-training en leer in 1 dagdeel de basisbeginselen van zoekmachine optimalisatie.

✔ Je bent een dagdeel bij ons op kantoor;
✔ Je gaat na de cursus met een concreet stappenplan voor jouw webshop naar huis;
✔ Je kunt achteraf altijd nog vragen stellen;
✔ Je vraagt je offerte al binnen 60 seconden aan.

Tijd om jouw SEO-kennis bij te spijkeren? Bel met onze specialisten! Op naar aantoonbare groei 🚀
Gerko Boerema
Gerko Boerema Head of SEO
gerko@neosem.nl Bel mij: 0342 - 78 69 25

Wat ga je leren?

Tijdens de 3 uur durende SEO-training leer je alle ins & outs over organisch zoekverkeer in Google en hoe je jouw webshop zo inricht dat dit zoekverkeer bij jou uitkomt. Eigenlijk kunnen we er heel kort over zijn: je leert hoe je jouw webshop beter vindbaar maakt in Google.

Welke onderwerpen komen aan bod?

Mocht je besloten hebben om een SEO training bij ons te volgen, dan maken we deze training graag voor jou op maat. We willen dat je met een lading nieuwe kennis naar huis gaat en dat jouw webshop er echt beter van wordt. Daar gaan we voor!

Maar we vertellen je in elk geval alles over:

  • Het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek;
  • Het verwerken van de juiste zoekwoorden op de juiste plek en manier;
  • Een Google-vriendelijke websitestructuur;
  • Technische SEO;
  • Linkbuilding.

Wat kost dat nou, zo'n SEO training?

Bij ons kan je terecht voor een training voor jouw hele bedrijf, jouw marketingteam of puur voor jezelf. Wie er ook bij ons langs komt, wij stemmen de training af op jouw behoefte. De training wordt in principe bij ons op kantoor gegeven, maar wij kunnen natuurlijk ook een in-company training geven. De kosten voor een training zijn afhankelijk van een aantal zaken. Geen zorgen, vooraf bepalen we een mooie prijs en communiceren we dit uiteraard.

Ervaringen

Samen met Amira heb ik gekeken naar wat ik zelf kan doen voor Het Mandenhuys met betrekking tot Google, linkbuilding, content marketing etc. Wauw! Het was leerzaam voor mij en ik heb veel nieuwe dingen geleerd. Zij kwam met handige en slimme tips en tricks en nu gaan we er zelf mee aan de slag: bedankt Amira voor je hulp en gezelligheid (niet geheel onbelangrijk ;-))”
– Bettine van der Welle, Het Mandenhuys

Jij wilt ook een training volgen?

Wil jij ook meer leren over SEO? Heb je een brandende vraag of case voor ons liggen? Schroom niet en neem via onderstaand formulier contact met ons op! Bellen kan ook, op 0342 – 78 69 25!

Waar wacht je nog op?

Ontdek hoe je meer resultaten behaalt!