De week van Raymon van Boheemen

Laatste loodjes van zijn minor, een belangrijk assesment én Temptation Weiland!

NeoSEM

Raymon van Boheemen

28 mei 2018

Jullie kunnen bij deze een keer meelezen wat ik als Accountmanager bij NeoSEM zoal doe op een dag. Op het moment volg ik de minor Sales & Key-accountmanagement aan de HAN, deze minor houdt in dat ik drie dagen in de week bij NeoSEM aanwezig ben en de andere twee dagen in de studiebanken zit.

Vorige week was ik nog op vakantie in Malta, licht krokant begin ik dinsdag met goede zin aan een nieuwe werkweek(als je het zo mag noemen).

Maandag: Tweede Pinksterdag

Maandag heeft heel NeoSEM een vrije dag i.v.m. Pinksteren. Voor mij dus een ideale dag om alles wat ik nog voor school moet doen op een rijtje te zetten. To-do list school voor de komende maand:

– Essay / Lemma over Account based marketing
– Personal Brand Statement
– Way of Selling, analyse en advies
– Assessment, onderhandelen en afsluiten

Dinsdag: Leadlijsten

Begin van de dag: meeting met Jason. Even doornemen wat er in de laatste periode van mijn minor zoal moet gebeuren: tekst schrijven voor een nieuwe minor student, kijken of en hoe er meer afgezet kan worden bij huidige klanten, contact leggen met oudere leads en binnen mijn eigen netwerk kijken wie er nog interesse kunnen hebben in de diensten van NeoSEM.

Vandaag heb ik een oude leadlijst van de Webwinkel Vakdagen nog een keer doorgenomen en een selectie gemaakt van de bedrijven die we nog kunnen of zouden benaderen.

Woensdag: Corvee dag

Vandaag schrijf ik mijn blog voor jullie, dit kan omdat ik stiekem toch wel een beetje van structuur houd en precies weet wat ik de rest van de week ga doen. Als ik hier klaar mee ben ga ik aan de slag met een selectie van de mensen uit mijn netwerk die ik graag wil benaderen en op wat voor manier. Als ik dit vandaag af krijg ga ik aan de slag met mijn Personal Brand Statement en ’s avonds nog wat voorbereidingen treffen voor het assessment voor morgen.

Ohja, en het is vandaag mijn Corvee dag.

Donderdag: Assessment

Na een korte afspraak in het ziekenhuis, race ik strak in pak met mijn bolide naar de HAN in Arnhem. Hier heb ik nog een paar uurtjes om mij voor te bereiden op het assessment, een verkoopgesprek met acteurs die mij gaan testen op mijn onderhandel en afsluittechnieken. Moet goed komen…

Verder bereid ik mij vandaag voor op een afspraak van morgen bij een potentiele opdrachtgever voor een afstudeeropdracht en heb ik ’s avonds een verjaardag in het mooie Nijmegen.

Vrijdag: Colleges

Vandaag heb ik colleges over van alles wat te maken heeft met sales. Ik ga wat eerder weg om mijn potentiele opdrachtgever te bezoeken en daarna het weekend in te luiden.

Zaterdag: Temptation Weiland

Vandaag ga ik met wat vrienden naar een feest dat een huisgenoot jaarlijks met wat vrienden organiseert. Genaamd Temptation Weiland, je weet wel, parodie op die slechte televisieserie. Ik weet niet zo goed wat ik hiervan kan verwachten maar een feest met een paar honderd man in een schuur en met z’n allen in een weiland slapen beloofd veel goeds.

Houd ons in de gaten, want binnenkort lees je meer over de week van mijn collega Mike!