De week van Matthijs Boon

Junior SEO-specialist, student Toegepaste Psychologie en trainer/coach Taekwondo

NeoSEM

Matthijs Boon

30 november 2018

Hoi ik ben Matthijs, vier dagen in de week junior SEO-specialist bij NeoSEM, één dag student Toegepaste Psychologie in Amsterdam en in de avonduren trainer/coach Taekwondo. Normaal ook wedstrijdsporter, alleen staat dat even op pauze in verband met een knieblessure.

Vorige week ben ik begonnen bij NeoSEM en heb nu al een hoop geleerd over SEO. De eerste week ben ik vooral bezig geweest met mijzelf installeren, de werkwijze van NeoSEM onder de knie te krijgen en het volgen van een SEO-cursus. Nu is de tweede week van start gegaan en ga ik jullie meenemen in mijn week.

Maandag opdracht-dag

De week begint voor mij altijd met een stevige training vroeg in de ochtend bij de fysio. Na mijn training snel door naar kantoor om hier aan mijn tweede week te beginnen. De maandag van de week stond in het teken van het uitzoeken van mijn schoolopdrachten. Wat wordt er precies verwacht, wat heb ik nodig, hoe kan ik dit bij NeoSEM doen het afstemmen hiervan met Jet. De dag was zo voorbij en ging toen door naar mijn Taekwondo-club in Hilversum om les te geven.

Taekwondo

Dinsdag content-dag

Content, content, content. De dinsdag ben ik bezig geweest met het schrijven van content voor klanten. Teksten schrijven over bepaalde onderwerpen, inspiratie hierover opdoen, en doorschrijven. In de avond gelijk weer door naar Taekwondo om de taekwondoka’s in Hilversum te laten zweten.

Woensdag SEO-dag

Net als maandag begon de woensdag voor mij weer met een stevige training bij de fysio. Na getraind te hebben ben ik gelijk weer doorgegaan naar NeoSEM. Hier aangekomen moest ik gelijk door naar een meeting van het SEO-team. Na de meeting ben ik begonnen met een zoekwoordonderzoek. Toen deze af was ben ik doorgegaan met een site-audit en was de dag alweer voorbij. In de avond ben ik nog bezig geweest met het schrijven van een inschrijfformulier voor een wedstrijd.

Donderdag schooldag

De donderdag is altijd de dag dat ik naar school ga in Amsterdam. Na een aantal lessen gehad te hebben ben ik weer naar huis gegaan, heb hier gekookt en kon ik weer naar Taekwondo om wederom les te geven.

Vrijdag zoekwoordenonderzoek-dag

Ook op de vrijdag begin ik met een krachttraining in de ochtend bij de fysio. Daarna weer door naar NeoSEM toe en ben eigenlijk de hele vrijdag bezig geweest met een groot zoekwoordenonderzoek van een klant. Aan het eind van de dag hebben we hier het winnen van de Dutch Search Award gevierd. Normaal ga ik vrijdag altijd naar Almelo in de avond om hier nog een keer te trainen bij een Taekwondoclub. Echter is er morgen een wedstrijd en hebben we dus niet getraind. Wel heb ik boodschappen en spullen voorbereid voor morgen in de avond.

Zaterdag wedstrijddag

Zaterdag ben ik naar een wedstrijd in Rotterdam geweest om hier vier leerlingen te coachen. Hoewel het bij de meeste niet helemaal lekker ging, hebben we er toch een gezellige maar lange dag van gemaakt.

Matthijs

Zondag ontspan-dag

De zondag is voor mij meestal een ontspan-dag. Er is een vriend van mij langs geweest en verder ben ik bezig geweest met het voorbereiden van de taekwondotrainingen voor aankomende week en het maken van avondeten voor de aankomende week.