De week van Kaylee Eijer

Van SEA-specialist tot schilder in spé

NeoSEM

Kaylee Eijer

24 augustus 2017

Inmiddels zit ik hier al bijna twee maanden (time flies when you’re having fun). De hoogste tijd dus om eens wat te vertellen over mijn werkzaamheden als SEA specialist bij NeoSEM. Sinds mijn start bij NeoSEM heb ik geen moment stil gezeten en ook afgelopen week was geen uitzondering. Vind ik helemaal niet erg hoor, ik vermaak me hier prima!

Het was een week met veel afwisseling, trainingen en – om het af te maken – een office make-over. Kijk je mee?

Maandag: laatste nieuws + analyses

Op de maandag begin ik de week graag lekker op tijd. Wanneer je ‘De week van’ vaker leest dan weet je dat we op maandagen altijd een weekoverleg hebben. Voor die tijd start ik graag op met het lezen van het laatste nieuws en het analyseren van de laatste statistieken. Wat is er het afgelopen weekend allemaal gebeurd? Wat voor een effect hebben de wijzigingen in het account gehad? Hoe presteert die nieuwste campagne?

Volledig op de hoogte start ik aan het weekoverleg waar we naast het bespreken van de wilde weekend verhalen ook vooruitblikken naar de planning voor de rest van de week. Tijd om aan de slag te gaan!

Dinsdag: bezoek uit Dublin

Hooggeëerd bezoek vanuit Dublin. Niemand minder dan onze Googler Frank kwam bij NeoSEM langs om ons alles te vertellen over het belang en de waarde van mobiel. Een ontzettend inspirerende middag welke behalve leerzaam ook erg gezellig was. Het team weet nu alle ins en outs over mobiel en hoe belangrijke een snelle, mobielvriendelijke website of webshop is.

frank-google

Zou jij ook wel willen weten hoe jouw website op mobiel presteert? Welke optimalisatiemogelijkheden er zijn en wat het je kan opleveren? Let me know!

Woensdag & donderdag: SEA-dag

De vorige week heb ik veel klanten voor het eerst mogen spreken. Het was ontzettend leuk om iedereen te spreken en om samen te sparren over de mogelijkheden. Uit deze afspraken zijn veel nieuwe actiepunten en ideeën gekomen. Hier kan ik weer goed mee aan de slag!

Omdat we bij NeoSEM graag doorpakken heb ik op woensdag en donderdag ruim de tijd genomen om alles uit te werken en de eerste actiepunten in gang te zetten.

Saai? Absoluut niet! Ook deze momenten maken het werk als SEA specialist ontzettend leuk. Zo werken we iedere dag weer keihard voor en met onze klanten om samen een topprestatie neer te zetten.

Vrijdag: gemiste patatdag

De vrijdag was voor mij maar een korte werkdag. Tijd om de week af te sluiten met het maken van de planning voor de komende week en het checken van de accounts om deze goed het weekend in te laten gaan. Na een productieve ochtend nam ik dan ook een voorschot op mijn weekend. Hierdoor miste ik wel vrijdag-snackdag 🙁 Mijn collega’s hebben genoten van heerlijke patatekes als ik de fotoreportage mag geloven.

patat-schout

Zaterdag

Zaterdag? Jazeker! Het lag al een tijdje in de planning om het kantoor eens onder handen te nemen, maar zaterdag was het dan eindelijk zo ver. Amira, Andy en ik trokken vol enthousiasme ons oude kloffie aan en gewapend met erg blauwe verf, kwasten en rollers zijn we aan de slag gegaan.muur-verven

Het resultaat? Een aantal muren in kantoor zijn voorzien van een prachtig kleurtje NeoSEM-blauw en alles is weer spik en span. Mochten we ooit ons geluk elders willen beproeven als schilders zullen we zeker succesvol zijn.

selfie-muur

Ik gaf je al een voorproefje van het resultaat. Wil je het graag van dichtbij bewonderen en sparren over wat wij voor jou kunnen betekenen (op het gebied van online marketing dan), de koffie staat klaar!