Omoda

Wat is contentmarketing?

Contentmarketing is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO). Door middel van het creëren van relevante content wordt er een langdurige relatie opgebouwd met de doelgroep. Content zorgt voor communicatie en interactie met de klant. De inzet van contentmarketing zorgt dus niet alleen voor een betere vindbaarheid, maar het versterkt ook de band met het merk en je klant. Het is belangrijk dat waardevolle informatie consistent en consequent gedeeld wordt op je website. Een gedegen contentstrategie draagt hier veel aan bij.

De voordelen van goede content

Goede content zorgt ervoor dat de klant geïnspireerd raakt, geïnformeerd wordt en aangezet wordt tot actie. Door de juiste content te plaatsen heb je de mogelijkheid om de klant te binden aan je bedrijf. Bovendien is content van groot belang voor een goede vindbaarheid van je website of webshop. Steeds meer bedrijven zien de voordelen van het ontwikkelen en delen van interessante content in en plukken hier de vruchten van. Maakt jouw bedrijf al gebruik van contentmarketing?

Interessante content draagt bij aan:

  • Een betere online vindbaarheid;
  • Een hogere naamsbekendheid;
  • Een goede relatie met je klant;
  • Een stijging in conversies.

Contentmarketing uitbesteden

Wist je dat contentmarketing ongeveer drie keer zoveel leads genereert dan traditionele marketing? Het ontwikkelen van nieuwe content is niet voor iedereen weggelegd en is ook nog eens heel tijdrovend. Wil jij online ook beter gevonden worden, maar heb je geen tijd of vind je het moeilijk om goede content te schrijven? Besteed contentmarketing dan uit aan ons! Wij zorgen ervoor dat jouw website of webshop meer bezoekers krijgt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!